top of page

Van begin tot eind

 

U kunt bij ons terecht voor een totaalconcept van uw horeca-, kantoor- of winkelinterieur. Naar aanleiding van uw wensen wat betreft sfeer, uitstraling en praktische zaken maken wij een creatief en onderscheidend  interieurontwerp zodat uw bedrijf er echt uit springt!

 

Een compleet interieurontwerp bevat een plattegrond met indeling, kleurenplan, materiaalkeuze, verlichtingsplan en een visualisatie van sfeer/styling. 

 

Styling máákt het ontwerp af: door middel van de juiste verlichting, planten en accessoires gaat het hele plaatje kloppen.

Restyling

 

Ook kunt u ons inschakelen voor een restyling van het bestaande interieur van uw bedrijf. Vaak kan er met kleine aanpassingen, zonder rigoureuze verbouwing en met weinig kosten veel bereikt worden.

Bijvoorbeeld een nieuwe kleur op de muur, een aangepast logo of een update van een website kunnen een groot verschil maken in uitstraling.

Huis Annelies 439.jpg

Conceptontwikkeling &

Grafisch ontwerp

 

Het is belangrijk dat alle bedrijfsuitingen bij uw organisatie passen en dat deze uitstralen wat u wilt communiceren. Een bedrijf dat een consistente uitstraling heeft, die klopt bij de identiteit en boodschap van het bedrijf, heeft een groot voordeel ten opzichte van de concurrent.

 

De klant herkent het bedrijf als merk en het is meteen duidelijk waar het bedrijf voor staat. 

Wij kunnen ook uw marketing-communicatie; uw website, social media, grafische uitingen zoals logo, huisstijl ontwerpen om uw bedrijf een zeer professionele uitstraling te geven.

Interieur Fotografie

 

Goede foto’s zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van de  marketing communicatie van uw bedrijf. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Wij maken foto’s van uw bedrijf en ook indien gewenst van uw bedrijfsprocessen die u kunt gebruiken voor uw social media, website of voor andere communicatie uitingen. Dit kan al vanaf 295,- excl btw.

Zie hiernaast een aantal voorbeelden.

Heb je interesse of wil je meer informatie? 

Je kunt ons altijd mailen of bellen voor afspraak.

bottom of page