top of page

Keuze 1. Pinterest Sparring Session

 

Je weet precies welke sfeer je wilt in jouw (nieuwe) huis en hebt al uren op Pinterest doorgebracht om inspiratie op te doen. Maar hoe je die sfeer het beste kunt bereiken en hoe je er een warm en sfeervol geheel van maakt, daar kun je nog wel wat professionele hulp bij gebruiken.

Op het moment dat je keuzes moet gaan maken wordt het vaak toch lastig! Twijfel je welke vloer je nu moet kiezen of welke kleuren je op de muur wilt? Wil je gewoon even met een professional sparren, zit je vast en weet je niet welke keuzes je moet maken? 

Wij helpen jou daarbij! Wij kijken met je mee en geven aan de hand van jouw eigen Pinterest pagina’s jou persoonlijk advies. Dit kan vaak tot verrassende inzichten leiden of er komen nieuwe ideeën uit waar je zelf nog niet over na had gedacht.

Stuur ons een linkje met jouw Pinterest pagina’s en wat foto’s en /of een filmpje.

Dan gaan wij deze aandachtig bestuderen en spreken wij in een zoom gesprek met jou al je wensen door!

Lees hier de ervaring van Kirsten

Voorbeeld van een aangeleverd Pinterest bord.

199,- incl btw

Keuze 2. Sfeer & Kleurplan

Twijfel je over de sfeer die je wilt in jouw (nieuwe) huis? Je vindt zo ontzettend veel verschillende dingen leuk! Weet je niet welke kleuren je moet kiezen en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is het sfeer & kleurplan echt iets voor jou.

Je krijgt hiervoor 2 verschillende sfeer- en kleurplannen voor de ruimte waar jij advies over wilt hebben en je krijgt de kleurstalen thuis gestuurd. Kun je gemakkelijk met de stalen zelf de verf inkopen of de kleurnummers doorgeven aan jouw eigen schilder.

Zie hier een voorbeeld van ons sfeer & kleurplan!

000 Interieurplan NEW.png
595,- incl btw

Keuze 3. Indelingsplan 2D   

 

Ben je er qua stijl helemaal uit wat je wilt met jouw huis maar twijfel je nog over de juiste indeling, hoe maak ik het meest efficiënt gebruik van de gehele ruimte, hoe maak ik de ruimte het meest gezellig ?

 

Laat dan door ons een indelingsplan maken.

Wij maken voor jou 2 indelingen in 2D waar al je wensen in worden gerealiseerd incl maten. Je kunt dan zelf de indeling kiezen die het beste bij jou past. En aan de gang met het uitzoeken van de juiste maat bank of eetkamertafel.

En dit alles compleet online, na jarenlange ervaring weten wij vaak precies waar de pijnpunten zitten en kunnen wij aan de hand van beeld en video prima de woning beoordelen en adviseren.

Wat hebben we van jou nodig?

- Plattegrond van de ruimte.

- Foto's en filmpjes van de ruimte.

- Ingevulde intakelijst.

- Eventueel Pinterest pagina met de gewenste sfeer of andere plaatjes.

2dtopmetmaatlijnen_2_2.png
vb2indelingen-2.png
999,- incl btw

Keuze 4. Indelingsplan 3D

 

We kunnen ook 2 indelingen in 3D maken voor jou maken. Dan krijg je nog een beter gevoel over de omvang en de mogelijkheden van de ruimte dan in 2D. 

Hoe fijn is het dan om al van te voren visueel in 3D verschillende indelingen van je huis te kunnen zien. Je krijgt een goed voorbeeld van wat je kunt verwachten. Hier kun je dan verder zelf mee aan de slag zonder bang te zijn foute keuzes te maken.

Wij maken voor jou 2 indelingen in 3D waar al je wensen in worden gerealiseerd. Je kunt dan zelf de indeling kiezen die het beste bij jou past. Om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.

En dit alles compleet online, na jarenlange ervaring weten wij vaak precies waar de pijnpunten zitten en kunnen wij aan de hand van beeld en video prima de woning beoordelen en adviseren.

Wat hebben we van jou nodig?

- Plattegrond van de ruimte.

- Foto's en filmpjes van de ruimte.

- Ingevulde intakelijst.

- Eventueel Pinterest pagina met de gewenste sfeer of andere plaatjes.

Zie hier een voorbeeld van ons indelingsplan in 3D plan!

2D-indelingen.png
1495,- incl btw

Keuze 5. Totaal interieurplan

 

Je hebt een (nieuwbouw) huis gekocht of je gaat je eigen huis verbouwen. Hoe fijn is het dan om al van te voren visueel in 3D diverse indelingen en stijlen van je huis te kunnen zien. Je krijgt een goed voorbeeld van wat je kunt verwachten. Hier kun je dan verder zelf mee aan de slag zonder bang te zijn foute keuzes te maken.

Dit plan betreft een totaal ontwerp in 3D met een tweetal indelingsadviezen, een sfeer & kleurenplan met alle kleurcodes, materiaalkeuzes, meubelplan en een verlichtingsplan. Aan de hand van dit complete plan kan je zo aan de slag met het uitzoeken van jouw eigen keuken, vloer, meubels etc. Zo kun je met behulp van dit totaal interieurplan jouw huis helemaal eigen maken en er een heerlijke plek van maken.          

 

Zie hier een voorbeeld van ons totaal interieurplan!

3295,- incl btw
BOEK NU

Heb je nog vragen of valt jouw vraag niet binnen dit plaatje?

Je kunt ons altijd mailen of bellen.

Download intakelijst

bottom of page