top of page

Pinterest Sparring Session

"Het is heerlijk om een nieuwe woning te mogen inrichten, maar als alles nieuw wordt, is het best een ingewikkelde klus. Ik startte met het verzamelen van mooie plaatjes uit woonbladen, maar kreeg het gevoel dat ik gewoon bijna alles mooi vond.... dat leek in het begin makkelijk, maar maak dan maar eens een keuze! En hoe zorg ik dat het straks toch ook een geheel met elkaar wordt?

Ik vroeg Stephanie om hulp, ze gaf me aan dat ik eerst een moodboard moest maken. Ik stribbelde een beetje tegen, want hoe kon ik nou een moodboard maken als ik eigenlijk niet weet wat ik wil. Op pinterest startte ik met het pinnen van beelden die ik mooi vond. Wat heel erg fijn is, is dat als je iets moois gevonden hebt, je vanzelf weer nieuwe suggesties krijgt, zo wordt het steeds makkelijk.

Toen ik een stuk of 30 plaatjes gepind had en nog eens naar mijn eigen moodboard was ik tevreden. Dit is de sfeer die ik graag in mijn huis wil hebben. Aangezien ik al een aantal keuzes had gemaakt (bank, stoelen en vloer), wilde ik nu bij Stephanie checken of ik op de goede weg was om er straks 1 goed geheel van te maken. Ze belde me al snel met als eerste vraag, kun je nog het een en ander wijzigen? Ik schrok een beetje......want had ik dan opeens iets heel geks in mijn moodboard gestopt? Wat bleek: in al mijn sfeerplaatjes zat hout, maar altijd op de muur en nooit op de grond. En wat had ik bijna besteld..... juist een houten vloer! Dat was ongeveer het enige wat ik zeker leek te weten. 

Deze Pinterest Sparring Session
 kwam dus precies op tijd! Als ik deze sfeer wil neerzetten in het huis, moet ik zeker wel voor hout gaan, maar niet op de vloer. 

Verder heeft Stephanie me nog wat andere tips gegeven voor kleuren, kleurcombinaties en materiaalkeuze, waardoor ik nu echt weer verder kan.  

Het fijne is dat Stephanie en Annelies ervoor hebben gezorgd dat ik nu echt weet wat ik zelf wil. "

Kirsten Groen in 't Wout

-----------

 

En dit alles compleet online, na jarenlange ervaring weten wij vaak precies waar de pijnpunten zitten en kunnen wij aan de hand van beeld en video prima de woning beoordelen en adviseren.

Wat hebben we van jou nodig?

- Plattegrond van de ruimte

- Foto's en filmpjes van de ruimte.

- Ingevulde intakelijst

- Eventueel Pinterest pagina met de gewenste sfeer of andere plaatjes.

199,- incl btw
bottom of page