top of page

Interieurplan: ontwerp & styling 

Mijn vrouw en ik kregen de mogelijkheid om een appartement in het oude badhuis in Hilversum te kopen en wij wilden daar graag ons droomhuis van maken. Maar niets was standaard in dit huis!We hadden geen idee waar we moesten beginnen. We hebben daarom een totaal interieurplan laten maken met verschillende indelingen. Hiermee hadden we een duidelijk stappenplan om het gehele proces te doorlopen.We hadden een goed beeld welke keuzes we moesten maken en hebben hierdoor helemaal ons eigen droomhuis kunnen maken!

 

 

Tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis worden uw wensen en voorkeuren besproken. Hierna worden de ruimten opgemeten en foto’s gemaakt. Vervolgens maken wij een op maat gemaakt voorstel waar u zelf mee aan de slag kunt. Indien gewenst kunnen wij daarna uiteraard ook alles voor u verder regelen.

 

Het plan bevat:

  • Moodboard.

  • Plattegrond met een indelingsplan en lichtpunten.

  • Kleuradvies en materiaalkeuze advies.

  • Indien gewenst maken wij ook nog een shoppinglist met meubels en accessoires.

 

Een op maat gemaakt interieurplan kost € 495,- euro incl. btw

Kleuradvies

Kleur is een van de belangrijkste aspecten als het om het inrichten en aankleden van uw woning of bedrijf gaat. Het bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van uw interieur.

 

Maar het kiezen van de juiste kleur(en) is vaak ontzettend moeilijk. Wij zijn hierin professioneel getraind en werken voor diverse verffabrikanten. Wij kunnen u hier dan ook prima mee helpen!

 

Wij komen bij u thuis en bekijken de ruimtes, de lichtinval, de meubels en vloeren. Hierna krijgt u van ons een persoonlijk kleuradvies met kleurnummers die bij alle verfspeciaalzaken, bouwmarkten en schilders bekend zijn.

 

Meestal neemt dit proces een uur in beslag. Een kleuradvies aan huis kost € 100,- voor het eerste uur en € 75,- voor elk volgend uur. Exclusief de kilometers.

 

Diversen 

Wellicht heeft u hele andere wensen. Uiteraard zijn er nog heel veel andere mogelijkheden om samen te werken.

 

Bijvoorbeeld; u wilt graag dat 2style4 de ‘afstyling’ van uw woning komt doen of dat één van ons uw verbouwing begeleidt. Neem contact met ons op dan spreken wij samen de mogelijkheden door.

 

Over het algemeen hanteren wij een uurtarief van 75,- incl. btw met een starttarief van 150,- voor het eerste uur. Voor langere trajecten maken wij voor u een op maat gemaakte offerte. Exclusief de kilometers.

bottom of page